Kære grundejerforening,

Her er en kort update om Anyware Smart Adaptoren, som jeg har omtalt tidligere.

Anyware Smart Adaptor

Måske skal jeg lige genopfriske at produktet, som sættes i en lampefatning, udover at styre lys kan agere indbrudsalarm, babyalarm og give dig indeklima målinger (temperatur og fugt) og meget mere i en diskret løsning, som er nem for alle at installere og bruge.

Der er sket en del siden vi var på Kickstarter, bl.a. har vi fået en række investorer med ombord, så vi nu kan finansiere den initiale produktudvikling. Det betyder at produktet kan forudbestilles til en attraktiv pris på 359 DKK (25% under listepris) via vores kampagne nedenfor. Vi forventer at kunne levere i februar 2017.

Du kan læse mere og bestille her (websitet er desværre kun tilgængeligt på engelsk): https://igg.me/at/Go-Anyware

Hvis du gerne vil vide mere om produktet, hvad det kan og hvordan det virker, så send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mange hilsner,
Jan

 

Kære grundejerforening!


Som lovet på seneste generalforsamling, så deler jeg hermed mere information om den "smart hjem løsning" jeg har arbejdet på i et stykke.

Vi er meget stolte over at have lanceret en Kickstarter kampagne for vores Smart Adaptor, en adaptor til lampefatninger der kan hjælpe med til at gøre livet mere trygt, bekvemt og nemt for folk. I kan checke vores Kickstarter kampagne ud her: http://kck.st/1SoBeSj

Vi har fået fornem medie eksponering på TV2 NEWS, TV2 og Børsen indtil videre:

http://nyheder.tv2.dk/business/2016-04-01-de-fik-en-lys-ide-og-nu-starter-jagten-paa-millionerne

http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/137632/artikel.html

Vores mål er at rejse minimum 1 mDKK via vores kampagne. Pengene går til færdiggørelse af udvikling og produktion af vores Smart Adaptor, så vores Kickstarter backers og fremtidige kunder kan blive beriget med bedre smart home oplevelser end dem der eksisterer i dag.

I kan hjælpe med at det sker ved at støtte vores Kickstarter kampagne (ved at købe en eller flere adaptorere) og/eller dele nyheden om den i jeres netværk (du kan enten bare videresende denne mail, kopiere kickstarter linket, dele vores facebook / linkedin / twitter posts) - eller simpelthen bare nævne det for din naboer og venner!

På forhånd tak.


Jan H. Christiansen
Monrads Allé 9